Dr Rosalie Buysschaert, Dr Eline De Buysscher en Dr Nadjenka Vercruysse
Pladijsstraat 329, 8540 Deerlijk
056/19 09 19

Maak een afspraak

Beschikbaarheid

Van maandagmorgen 8 u tot vrijdagavond 19 u kan u de praktijk bereiken via het nummer 056/19 09 19. Wanneer u niet meteen iemand kunt bereiken, probeer dan zeker later terug te bellen. Hoogstwaarschijnlijk is de dokter op dat moment bezig met een ingreep, waardoor het even niet mogelijk is de telefoon te beantwoorden.

Bereikbaarheid secretariaat: Lynn Verbeke

Afspraken maak je best in de voormiddag, zo kan de dag beter gepland worden.

Huisarts van wacht

U kunt voor dringende medische hulp terecht bij de huisarts van wacht, op het nummer 1733.

Tijdstippen wanneer u de huisarts van wacht raadpleegt:

Globaal medisch dossier

Het Globaal Medisch Dossier is de verzamelstaat van alle medische gegevens die uw huisarts over u bewaart zoals:

Op basis van dit dossier heeft uw huisarts een volledig beeld over uw gezondheidstoestand en kan hij/zij beter oordelen welke onderzoeken of behandelingen zinvol en veilig zijn voor u.
Uw huisarts staat in voor het bijhouden en coördineren van uw Globaal Medisch Dossier. Het verzamelen en beheren van al uw medische gegevens door één huisarts, draagt bij tot een verhoogde zorgkwaliteit van uw gezondheid. Uw huisarts is het best geplaatst om een verwijzing "op maat" te organiseren. Het GMD zorgt voor een vlotte en duidelijke communicatie tussen de verschillende zorgverleners (specialisten - kinesitherapeuten - verplegenden etc.).
Een GMD aanmaken gebeurt tijdens een raadpleging of huisbezoek en is voor u volledig gratis. Breng hiervoor uw identiteitskaart mee.
Het GMD geeft u recht op een vermindering van het remgeld.

Verlof

Verlofperiodes Dr. Rosalie Buysschaert in 2021

Verlofperiodes Dr. Nadjenka Vercruysse in 2021
Tijdens verlofperiodes verwijzen we u graag door naar
Dank u voor uw begrip

GPDR

Gezien de aanpassing van de wetgeving worden wij als huisarts o.a. verboden nog voorschriften aan de deur te leggen vanaf 25/5/18.
Wijzelf vinden het vooral belangrijk om u als patiënt goede zorg te leveren. Dit kunnen wij enkel door u op regelmatige tijdsstippen op consultatie te zien (en niet enkel als u ziek bent). Patiënten die chronische (levenslange) medicatie nemen dienen dus op regelmatige basis op controle te komen.

Volgende beslissingen hebben wij als groepspraktijk genomen:

Wij zijn overtuigd dat we door deze beslissingen u als patiënt beter kunnen ondersteunen in de zorg voor uzelf. Hopend op jullie begrip.